Tot ce trebuie să știi despre Zakynthos


Grecia oferă atât de multe posibilități de excursii încât poate deveni dificil să faci o alegere. Aici găsești, cu siguranță, cel puțin o variantă convenabilă, indiferent de preferințele pe care le ai – fie că îți place să te relaxezi pe plajă în timp ce citești o carte, fie că îți dorești să vizitezi zone  istorice.

Una dintre insulele pe care trebuie să le vizitezi este, însă, Zakynthos. Poți ajunge aici mai ușor decât ți-ai închipui, deoarece are un aeroport ce primește numeroase curse charter dinspre România.

Plajele din Zakynthos

Zakynthos cucerește prin relieful său impresionant, prin vegetația luxuriantă și prin plajele unice în lume. Una dintre cele mai populare plaje este Navagio. Aceasta este cunoscută pentru nisipul său fin, de care nu îți vei dori să te dezlipești odată ce ajungi acolo, apa cristalină de un albastru clar, dar și pentru vasul naufragiat care se află pe ea, fiind un obiectiv turistic atrăgător.

O altă plajă pe care trebuie să o vizitezi aici este Gerakas. Aici se află un parc natural pentru țestoasele Caretta Caretta. Trebuie să știi că, din acest motiv, plaja este deschisă doar până la ora 19:00.

Nu în ultimul rând, orașul-port Agios Nikolaos, aflat în sudul insulei, găzduiește una dintre cele mai populare plaje din Zakynthos, cunoscută datorită oportunităților pe care le oferă pasionaților de sport nautic. Mai exact, aici ai posibilitatea să practici scuba diving.

Nu te limita, totuși, la aceste două propuneri! Avantajul major al insulei este că, oricât de lungă ar fi vacanța ta aici, poți descoperi o plajă nouă, fermecătoare, în fiecare zi.

Obiective turistice în Zakynthos

Blue Caves

O atracție a acestei insule grecești este reprezentat de aceste grote. Dacă ești pasionat de fotografie, trebuie să vii aici în prima parte a zilei, în momentul în care formațiunile din rocă se scaldă în razele soarelui. Există un port, Cape Skinari, care este aproape de peșteri, la care poți ajunge ușor cu o barcă. Bucură-te de priveliște și surprindele fantasticele trepte naturale din piatră într-una dintre ipostazele tale de vacanță!

Zante Town

Un alt obiectiv turistic este capitala insulei, Zante Town, situată la poalele dealului Bohali. Acesta este cel mai mare oraș din zonă, unde te poți plimba pe străduțe admirâmd arhitectura specifică zonei. Ai acum șansa să cumperi suveniruri locale și obiecte produse de meșterii locali și să lenevești la o terasă ce servește pește proaspăt.

Dacă îți dorești și tu o excursie în Zakynthos vara aceasta, nu ezita să ne contactezi. Îți stăm la dispoziție la numărul de contact 0725 020 993 și la adresa office@jstravel.ro.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare