3 plaje izolate din Thailanda, unde te poți bucura de liniște


Thailanda este un tărâm perfect pentru o evadare exotică. Descoperă 3 plaje izolate unde te poți bucura de liniște, înot și peisaje fabuloase!  

Locuitorii Thailandei se remarcă de departe prin ospitalitate, care reprezintă o artă autentică. Dacă ți-ai propus să vizitezi această țară te sfătuim să alegi lunile noiembrie - martie, din aprilie în octombrie este perioada musonică în mare parte a insulelor din Marea Andaman. Ca destinație de vacanță, este renumită pentru plajele sale exotice, cu nisip fin și ape calme. Aici îți poți încărca bateriile și te poți bucura de peisaje fascinante, în nuanțe de turcoaz. 

Dacă îți dorești să evadezi din rumoarea locurilor deja mult prea cunoscute și vizitate de turiști ale Thailandei, te invităm să pornești în recunoașterea celor mai frumoase plaje izolate, pentru un concediu liniștit. 

1. Sunset Beach

Situată pe insula Koh Lipe, plaja se regăsește pe coasta de sud-vest a Thailandei, aproape de Malaezia. Insula, măsurând 1 kilometru lățime și 2 kilometri lungime, este renumită pentru scufundări. Cea mai retrasă plajă din Koh Lipe este Sunset Beach și se numește astfel pentru că turiștii se pot bucura de culorile extraordinare ale apusului. 

Ca spații de cazare, există colibe și bungalouri cu aer condiționat pe care turiștii le pot închiria. Pentru a ajunge pe insulă, se poate face o plimbare cu o barcă cu motor sau cu feribotul, călătorie care va dura în jur de o oră-două. Nu este nevoie să îți faci griji cu privire la transport după ce ai ajuns pe insulă, deoarece în zonă există motociclete și mașini. Ce trebuie să ai în vedere când ajungi pe insulă este faimoasa atracție de lângă Koh Lipe - Parcul Național Tarutao, pe care nu ar trebui să-l ratezi.  

2. Plajele din provincia Trang 

Trang este o provincie frumoasă situată în Marea Andaman, care oferă în primul rând liniștea mult visată, în zona de sud a Thailandei. Aceasta este cunoscută ca o destinație fascinantă pentru turiștii care vor să vadă munți, jungle, cascade și plaje. Pak Meng, Had Chao Mai și Had Chang Lang sunt cele trei plaje de top din provincia Trang. Provincia este renumită și ca destinație de nuntă, deoarece este un loc romantic și liniștit pentru cupluri. 

3. Tha Pho Beach 

Una dintre oazele de liniște ale Thailandei se regăsește pe una dintre cele mai îndepărtate insule, Koh Kood. Întinderea de nisip alb păstrează un sentiment de izolare grație faptului că există puține locuri de cazare sau hoteluri, precum și câteva stațiuni de lux. Fiind una dintre cele mai mici insule din Thailanda, Koh Kood se evidențiază prin ritmul său lent, departe de stațiunile zgomotoase ale destinațiilor de renume din Thailanda. În timp ce țărmurile plajei Tha Pho sunt liniștite, apele sale turcoaz găzduiesc un ecosistem subacvatic înfloritor, în care coexistă țestoasele marine, pisicile de mare, peștii baracuda și recifi.  

Mereu fascinantă și colorată, Thailanda poate fi cu adevărat o destinație pentru un concediu relaxant, în care să te bucuri de plajă, să te destinzi cu un cocktail în bătaia razelor de soare și să te conectezi la natură. 

Ne găsești cu sfaturi și idei pentru vacanțele tale, la numărul de contact 0725 020 993 și la adresa office@jstravel.ro.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare