Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 421 hoteluri

JUSTINIANO CLUB ALANYA

Alanya, Turcia

Descriere HOTEL JUSTINIANO CLUBHotelul a fost deschis in anul 1999 si este parte din Complexul hotelier Justiniano compus din 3 hoteluri Club Park Conti si Deluxe Ultima renovare a avut loc in 2011 Hotelul are o o suprafata totala de 90000 mp Acesta . . .

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Turcia

Hotelul este situat la 40 de km de aeroportul Antalya si la 5 km de centrul orasului Side in localitatea Colakli pe plaja A fost construit in anul 2012 cu o suprafata totala de 60000 mp Localizare Hotelul este situat la 40 de km de aeroportul Antal . . .

BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET

Side, Turcia

Hotel Barut Cenet este un hotel confortabil si modern dedicat famiilor si cuplurilorLocalizare Hotelul este situat la 65 km de aeroportul din Antalya la 2 km de orasul Side pe malul marii . . .

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara, Turcia

Hotelul este situat la 15 km de aeroport si la 11 km de centrul orasului A fost construit in anul 2005 avand suprafata totala 135000 mp Localizare Hotelul este situat la 15 km de aeroport si la 11 km de centrul orasului Antalya . . .

ROYAL HOLIDAY PALACE

Lara, Turcia

Hotel Royal Holiday Palace este situat pe plaja privata in Lara la 15 km fata de aeroportul din Antalya si 17 km fata de Antalyaface parte din lantul hotelier Stone Group Hotels Deschis din aprilie 2011 cu o suprafata totala de 53000 mp Localizare . . .

DELPHIN DIVA HOTEL

Lara, Turcia

Hotel Delphin Diva este situat in statiunea Lara din Antalya la 15 km de Antalya si la 11 km de aeroport pe malul marii Construit n 2004 are o suprafata totala de 28 000 mp Localizare Hotelul este situat la plaja la 15 km de centrul orasului Antaly . . .

ROYAL SEGINUS

Lara, Turcia

Hotelul Royal Seginus se afla in regiunea Lara si ofera piscine interioare si exterioare precum si o terasa unde oaspetii se pot bucura de briza mediteraneana Localizare Aeroportul Antalya este la 14 km . . .