Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKVARYUM BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul dispune de restaurant, bar, piscina, receptie, program de animatie, discoteca de la ora 23:00. Restaurantul serveste mic dejun, pranz si cina tip bufet. Dupa amiaza, este disponibil un serviciu de cafea si gustari. Barul hotelului Peda Akvaryum Beach ofera o gama larga de bauturi pe parcursul zilei.Localizare
Hotelul Peda Akvaryum Beach este situat pe malul marii, la mai putin de 5 km fata de centrul orasului Bodrum. Centrul cartierului Gümbet, cu baruri si cluburi pline de viata, se afla la doar 500 de metri de hotel Peda Akvaryum Beach. Microbuzele si taxiurile locale opresc chiar in fata hotelului. Aeroportul Milas-Bodrum este la 40 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de restaurant, bar, piscina, receptie, program de animatie, discoteca de la ora 23:00. Restaurantul serveste mic dejun, pranz si cina tip bufet. Dupa amiaza, este disponibil un serviciu de cafea si gustari. Barul hotelului Peda Akvaryum Beach ofera o gama larga de bauturi pe parcursul zilei.