Ziua 1


Ziua 2


Ziua 3


Ziua 4


Ziua 5


Ziua 6


Ziua 7Itinerariu: Veliko Tarnovo - Rila - Athos - Salonic - Meteora - Atena - Peloponez - Riviera  Olimpului - Sofia 
Datede plecare 2021:   14.06., 11.07., 05.09., 20.09.

Servicii incluse:
Transportautocar clasificat;
6 nopti de cazarein hoteluri de 2-3* cu mic dejun inclus;
Ghidinsotitor.    
             
Nu sunt incluse:
Excursiileoptionale (minim 25 persoane);
Intrari laobiectivele turistice: Acropole 20euro/adult si GRATUIT pentru tinerii sub 25 de ani din tari UE; Manastirea Marele Meteor 3 euro/adult,GRATUIT pentru copii sub 12 ani; Delphi12 euro/adult si GRATUIT pentru tinerii sub 25 de ani din tari UE; Micene 12 euro/adult si GRATUIT pentrutinerii sub 25 de ani din tari UE; CetateaPalamidi 8 euro/adult si GRATUIT pentru tinerii sub 25 de ani din tari UE;
Taxele deoras/statiune se achita la receptia hotelului.
 
Cazari:
Serres: Hotel Siris 3*
Hotelul Siris este construit pe un deal,la doar 4 km de centrul oraeeeeului Serres. Camerele acestuia sunt moderne sidispun de balcon, cu vedere gradina hotelului sau dealurile Macedoniei.Camerele de la Hotelul Siris au aer condieeionat, decor een tonuri telurice eeeeimobilier din lemn de culoare eenchisa. Toate camerele includ acces gratuit lainternet Wi-Fi eeeei un minibar. Fiecare ofera o baie moderna, cu articole detoaleta, halate eeeei papuci. Oaspeeeii pot savura bauturi eeeei cafea la barulelegant. Hotelul include un teren de joaca een gradina eeeei o terasa spaeeioasa.
 
Paralia Katerini: Hotel Korali 2*
Hotelul Korali este situat la 20 m deplaja Katerini. Acest hotel ofera camere cu aer condieeionat eeeei balcon. Deasemenea, hotelul dispune de restaurant, un bar, Wi-Fi gratuit eeeei parcare eenincinta. Toate camerele de la Hotelul Korali sunt dotate cu TV prin satelit, eencalzirecentrala eeeei baie proprie. Camerele au vedere la mare sau gradina. Oaspetii sepot relaxa een lounge sau profita de o plimbare placuta een jurul portului eeeei pefaleza. Pe plaja, hotelul pune la dispozieeie eeeeezlonguri.
 
 
Atena: Hotel Alassia 3*
Alassia este un hotel luxos, de tipboutique, din Atena, localizat in centrul acesteia, la doar 200 de metri destaeeeeia de metrou Omonia eeeei la o scurta plimbare de Piaeeeea Syntagma eeeei zonaMonastiraki. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit een toate zonele acestuia.Camerele au decor modern, iar fiecare este dotata cu TV prin satelit, minibarsi bai este echipata cu cada sau dueeee eeeei articole de toaleta gratuite. Hoteluldispune de un barul modern unde oaspetii pot servi o seleceeie de cafele, sucuri eeeei cocktailuri eentr-un cadru informaleeeei relaxant. Gustari pot fi comandate prin room service.
 
Excursiioptionale:
CroazieraAthos - 25 euro/persoana (minim 25 persoane)
Muntele Athosreprezinta unul dintre cele mai sfinte locuri din lume. Acesta a fost construittimp de secole un loc sfant, unde se gaseste o densitate foarte mare demanastiri si schituri. Peninsula Athos este in prezent un teritoriu autonom ceapartine Greciei. Aici intrarea este permisa numai unor anumite persoane, toatefiind de sex masculin. Cea mai buna metoda pentru a putea observa o parte dinlacasele de cult de la poalele acestui munte este de pe un vapor, in cadrulunei croaziere. Croazierele reprezinta modalitatea prin care toti turistii,indiferent de sexul acestora pot vizita acest munte sfant. Mare parte dinaceste croaziere se fac din localitatea Ourianopolis, ultima localitate de peaceasta peninsula pana unde pot ajunge masinile. In prima parte a croazierei,turistii pot admira acest colt de natura aproape virgina si daca sunt norocosipot vedea delfini. Primul lacas de cult care poate fi observat este ManastireaDochiariou. De aici vom admira constructii impresionante, construite peversantii abrupti ce coboara direct in mare, precum Manastirea Xenophontos,Manastirea Sfantul Pantelimon, Manastirea Xeropotamou si multe altele. Vomputea astfel sa observam din departare mai multe aspecte din viata calugarilorcare traiesc aici. Pe tot parcursul croazierei veti putea beneficia de ghidaj inlimba romana. Vasul este dotat si cu un bar de unde puteti sa va cumparatibauturi, snacksuri si suveniruri. Odata ajunsi in dreptul Schitului Sfintei Anane vom intoarce, pe acelasi traseu spre Ourianopolis.
Vom ajungedimineata in Ourianopolis si ne vom imbarca intr-una din croazierele dedimineata, cu plecare la ora 10:30. Croaziera dureaza aproximativ 3 ore si 15minute.
 
Excursie laCap Sounion - 15 euro/persoana (minim 25 persoane)
Templul, loc religios siobiectiv turistic foarte bine conservat care a devenit in zilele noastre si unloc romantic pentru ca ofera cel mai frumos apus de soare din lume. vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Atena
Transport Autocar Atena - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Circuit Hellas taramul zeilor - Atena si Peloponez, autocar, Toate locatiile, Grecia