CLUB TURAN PRINCE WORLD

Side
Kızılağaç Turizm Merkezi 07600 Manavgat / Antalya

Amplasare

Acest hotel la plajă iși intampină turiștii la Manavgat și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, in special atat pentru oameni de afaceri cat și pentru familii. La aeroportul Antalya (AYT) se poate ajunge in 75 de km.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 688 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O facilitate a complexului este camera de bagaje. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 3 săli.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Zona incăpătoare cu piscine cu 4 piscine in aer liber promite odihnă și improspătare. In zilele răcoroase poate fi folosită piscina acoperită. Copiii se pot bălăci in unul din cele 3 bazine cu apă de mică adancime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă ii vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. O terasă insorită invită la zăbovit. Hotelul oferă posibilitatea de a face sport in aer liber prin sporturi ca tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, minigolf și tir cu arcul. Datorită unor sporturi ca aerobic in apă, și, contra cost, schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, canoe, scufundări subacvatice și parasailing, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți in mediul lor. Complexul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. Complexul propune diverse terapii in zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi, un hamam și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Clienților le stau la dispoziție o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase in cele 7 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Pentru masă se poate alege intre mic dejun, pranz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Constanta catre CLUB TURAN PRINCE WORLD, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate